harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Árak

Bejelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

MIBEN TÁMOGATHATLAK

Stresszoldás, Speciális funkciózavarok oldása

Önbizalom, önérvényesítés

Képességfejlesztés kicsiknek

Önképzés, Személyiségfejlesztés

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKprogram, TÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

AKTUÁLIS cikkek

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

Párhuzamos sorsok, Emelő kapcsolatok - A FelhőAtlasz c. film ihlette néhány gondolat


Első munkahelyemen volt egy kolléganőm, Móni. Tudott jósolni. Ahogy a tenyeremet nézte, többek között azt mondta, hogy vigyázzak az 5-ös számmal! Ha pl. egy váróban 5. vagyok, akkor inkább menjek el és ne várjam ki a sorom.
Van egy nagyon kedves ismerősöm, akivel 20 éve találkoztunk. Már akkor is vidéki volt és most is az. Nem is olyan rég tudatosult bennem, hogy kb. 5 évente lépünk be egymás életébe. Mindig pont olyan időszakban, amikor egy szinttel feljebb emelhetjük egymást. Illetve inkább úgy fogalmaznám meg, hogy amikor támogatásunk teszi lehetővé a szintemelkedés megvalósulását.
Eszembe jutott a jóslat, de valahogy nem éreztem ijesztőnek ebben a kapcsolatban. Az írásomat ihlető film egyik gondolata jól tükrözi a Taro Halál lapját és ugyan ezt éreztem Móni jóslatával kapcsolatban is: A 13-as Taro lap vissza útja az Aura-Soma Taróban a 91-es, melyen egy forgóajtó van. Ennek egyik felén be, másikon pedig ezzel egyidejűleg kilép egy nő. Na igen… az élet és a sorsunk is folyamatos kőrforgás.

Mintha a JELENlét valóban egy kőr alakú sínpálya lenne (kryoni hasonlattal élve ). A JELENlét állapota a kőr középpontjában van. Innen beláthatjuk az egész pályát. A Felhő Atlasz párhuzamosan futó jelenetei is ezt tették lehetővé. Sorsunk vonata viszont csak látszólag rója ugyanazokat a kőröket.
Néha ezek a kőrök talán spirállá alakulnak.

A valóságban minden érzésünk, gondolatunk, szavunk és tettünk módosítja sorsunk pályáját ; lineáris megfogalmazásban felsőbb, vagy alsóbb szintre helyezi vonatunk pályáját. Ezzel magasabb, vagy alacsonyabb rezgésszint megvalósítását teszi lehetővé és ennek megfelelő morfogenetikus mezőhöz kapcsol (mint a vonatból látható környezet, ami felfele menetben lehet épp hegység, vagy lefele menet egy völgy).

Az említett jó barátommal való 20 éves kapcsolat bizonyítja, hogy nagyon is építő lehet az 5-ös szám. És nem kell tartani a Taro Halál lapjától sem ;) Ugyan megjelenésünk mindig valaminek a végét, de egyben a kezdetét is jelenti. Akárcsak a Taro 5-ös Főpap esetén, olyan kulcsokat rejt magában ez a kapcsolat, mely segít egy-egy forgóajtón átkelni. Segít egy régi időszakot, energiát… sínpályát elhagyni, ill. átemelni… mintha a kőr ezzel egy spirállá alakulna (a Főapap visszaútjának, a 83-as taro lapnak a tetején is láthatók spirálok ;) )Tehát segít a spirál felsőbb szintjére emelkedni. Azt hiszem, hogy mostanra ért meg eme kép teljesebb, kiterjedtebb megértése. Talán a Főpap kulcsainak tudatos kézbevétele és használata gyorsítja meg ezt a támogató felemelkedési folyamatot. Akár a Főpap visszaútjának (83-as) lapján látható képen.
Bármelyikünk életében lehet ilyen kapcsolat. Nevezhetjük lélektársnak, vagy máshogy… ahogy belép az életünkbe tudjuk, hogy ismerjük Őt. Mindig is ismertük és mindig is ismerni fogjuk. Akár tudjuk, hogy épp mi történik vele, vagy sem (hiszen hasonló dolgokat élünk meg. Ha netán más-más úton is, de mindig ugyanoda érkezünk.). Életeink közös kapcsolódási pontokkal teli (mint a lótuszvirágszerű fejdísz, középső részei) párhuzamos vonalon futnak.
Móni valami olyasmit mondott, amikor először meglátta a tenyerem, ami arra utalt, hogy öreg lélek lehetek, aki már közel jár az út végéhez. Tehát Ő is. Ha épp úgy hozza, hogy lélektársunk nem az élettársunk, az talán azért van, mert így még több embernek segíthetünk, hogy szintén egyre feljebb emelkedjenek életük spirálján. Már eleget tapasztaltunk ahhoz, hogy a Főpap üzenetét: 'Lehetőség, hogy jól használjuk bölcsességünket és energiáinkat.' bejárattuk az életünkben. Eljutottuk a hegy csúcsára, így a vissza úton (83-as Türkiz/Arany palackhoz tartozó lap) már könnyen útbaigazíthatunk másokat is, ha épp arra van szükségük és ezt kérik ;) . A palack neve: 'Szezám tárulj!' Egymást és talán másokat is támogathatunk egy-egy forgóajtón való átkelésben, mely feljebb visz sorunk szivárványos lépcsősorán - lásd a kép középső részén (vagy spirális sínpályáján ;) ).

Bár néha kihívásnak érzi az ember, de felfogható ajándékként is, ha nem egyezik az élettársunk a lélektársunkkal. A hétköznapi élet illúziói (a dualitás) elhomályosíthatnák a kapcsolat lényegét és ezzel akadályozhatnák az Egység megvalósulását. Így viszont abban a pár évben, vagy hónapban, vagy épp napban, melyben útjaink épp messze haladnak egymástól, van időnk, hogy objektívebben szemlélhessünk az eddig megélteket. Átértékelhetjük azt. Az idő is segít a múlt sérüléseit feldolgozni. Így a következő találkozáskor az őszinte kommunikáció által szinte magától oldódik fel minden akadály, mely az emelkedés útjában állna. Így megnyílhatunk a bölcsesség felé, ami feltárulhat előttünk, hogy aztán megoszthassuk azt szívünk kommunikációja által. Azonosulhatunk a sérelmeket elengedő szeretet minőségével , mely kiemelhet félelmeink vagy dühünk illúziójából. Segíthet mélységeink megértésében és a boldogság megélésében. Segít, hogy életünkben a béke és a biztonság érzése erősödjön.
Ha pedig egymással már megy ez, akkor ez kihat minden egyéb kapcsolatunkra. Azokban is könnyebben megvalósítjuk


2013. március 23., 1:19

Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki
Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés...
Felnőtteknek (klikk ide)/
Gyerekeknek (klikk ide)/

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE (klikk ide)/