harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Árak

Bejelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

MIBEN TÁMOGATHATLAK

Stresszoldás, Speciális funkciózavarok oldása

Önbizalom, önérvényesítés

Képességfejlesztés kicsiknek

Önképzés, Személyiségfejlesztés

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKprogram, TÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

AKTUÁLIS cikkek

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

'Magyarország soha nem fogja megismételni a múltat' - Interjú Lee Carroll-lal, Kryon közvetítőjével 2011


Két éve jártál nálunk Magyarországon utoljára. Azóta is szinte nap mint nap értesültünk megrázó és embertpróbáló eseményekről a környezetünkben és az egész világon. Mi történt közben finomenergetikai szinteken? Hogyan érzékeli és értékeli az elmúlt két esztendőt egy olyan angyali teremtmény, mint Kryon?
Mikor lesz a felkavaró és megrázó eseményeknek vége? Kryon többször említette a spiritualitás telét - vajon túljutottunk már rajta vagy még nyakig benne vagyunk? Várhatjuk-e, hogy a dolgok hamarosan jobbra fordulnak?
Ezek a bölcs kérdések rávilágítanak arra, hogy az energetikai váltás milyen stádiumában vagyunk jelen pillanatban. Legtöbbünk számára az jelent komoly nehézséget, hogy ne napi vagy akár éves szinten figyeljük meg a környező világot. Az igazság, ahogy azt Kryon szeretné nekünk átadni, azonban az, hogy meg kell állnunk egy pillanatra és jóval nagyobb időegységekben kell gondolkodnunk... akár olyan távlatokban, melyek egész generációkat ölelnek fel (akár 25-30 évet). Így érthető, hogy két évről beszámolót adni alapesetben nem könnyű feladat, bár az elmúlt két év különösen mély tapasztalásokat hozott, főleg ez az év (mostanáig). De változás, váltás időszakában természetes emberi reakció felvetni ezt a kérdést: 'Mikor fordulnak már jobbra a dolgok?' Az igazság az, hogy a javulás minden területen folyamatban van, de olyan lassú ütemben zajlik, hogy mi képtelenek vagyunk ezt úgy érzékelni, ahogy azt a Szellem teszi.
Diktátorok buknak el. A tudatosság lassan kezd megváltozni a Közel-Keleten is: az évezredekig fennálló alacsony energiaszint átalakulóban van, és eljött az esély a kedélyek lecsillapodására, és a békés együttélésre a korábban ellenségnek számító szomszédok között. Kryon állítása szerint ez a sokat megélt térség megérett a változásra - de nem a háborúra! Húsz évvel ezelőtt Kryon közölte velünk: 'Amit a Közel-Keleten fogunk tapasztalni, az meghatározza majd a világbéke ütemét is.' Azt is elmondta, hogy az egykori Perzsa állam újra erős lesz és nagy valószínűséggel ő vezeti majd ki a térséget a háborúskodásból a béke felé. Ez azt jelenti, hogy Iránban érik a forradalom. Figyeljetek majd erre ... a fiatalok nem fogják már elfogadni azt, ahova a régi energiák vezetik őket.
Az időjárás is változóban van, pont úgy, ahogy azt Kryon megjósolta. Említést tett nekünk a vízciklusról közel 20 évvel ezelőtt. Ma mindezt folyamatában láthatjuk, és ennek nem mi vagyunk az okozói. Ez egy ciklikus folyamat része, és ezt a tényt meteorológusaink is kezdik megérteni és elfogadni. Globális lehűlésről és nem felmelegedésről beszélünk. Mára már megértettük a folyamat lényegét, mégis sokak számára ijesztő látni, hogy mi zajlik.
A történések olyan fordulatot vettek, ami a mainál egy lényegesen jobb földi élet felé mutat. Mi, emberek azonban az energiák változását nehéznek, felkavarónak éljük meg. Az emberek egyszerűen nem szeretik a változást!
Hadd kérdezzek meg egy magyart: 'Ugorjunk vissza az időben 1-2 generációt! Azt az energiát szeretnéd újrateremteni? Hiányzik? Látod, hogy te hol tartasz ma, és hogy nagyszüleid akkoriban hol tartottak? Képes vagy igazán megérteni, hogy Magyarország soha nem fogja megismételni a múltat? Nem érzed az új energiát? Az ország készen áll a spirituális ébredésre, sokan mégis valami negatív bekövetkeztétől tartanak! A régi jóslatok nem valósultak meg Határaitok soha többé nem fognak változni más ország politikai döntésének köszönhetően! Fel tudod ezt fogni? Magyarországot teljes mértékben a magyarok irányítják.
Észrevettétek, hogy semmiféle világháború sincs kialakulóban? Régen úgy tűnt, mintha évtizedenként lenne egy. Észrevettétek, hogy az Európai Uniónak sikerült olyan dolgot véghezvinni, amire nincs példa a nyugat-európai történelemben? Egységbe kovácsolt olyan országokat, amelyek előtte évszázadokon át háborúskodtak, ma pedig már határaik sincsenek és a világ legerősebb valutájával rendelkeznek! Ezt észrevettétek?
És arra felfigyeltetek, hogy Dél-Amerikában egyetlen diktátor maradt? Régen tele volt velük a kontinens. Mostanában stabilitást tapasztalunk, még Kolumbiában és olyan országokban is, ahol még néhány évvel ezelőtt is más volt a helyzet. Megértettétek Chile tavalyi szerepét? Éreztétek az örömöt és az együttérzést, amint emberek milliói kísérték figyelemmel, ahogy a bányászokat kimenekítették a föld alól? Mit gondoltok, hogyan hatott ez az emberekre?

Felkészülhetünk-e valamilyen módon az eljövendő eseményekre és helyzetekre? Mit tehetünk mi a három dimenziós valóságunkban ahhoz, hogy készen álljunk a 2012-es nagy váltásra (bármikor is jön el végül)?

Először is tisztában kell lennünk azzal, hogy mindaz, amit most valóságként érzékelünk, része a 2012-es Galaktikus Együttállás néven ismerté vált folyamatnak, ami egy 26.000 évente ismétlődő ciklus. Igazából erről szólnak a maja próféciák, és 2012 nem a világ vége, mégcsak nem is a naptárrendszerük vége. A Galaktikus Együttállás egy 36 éves 'ablak', ami a Föld tengely körüli forgásának egyenetlenségéből fakad, melynek során a Föld és a Nap egy síkba kerül a galaxisunk egyenlítőjével. Más égitestek nem vesznek részt ebben az együttállásban. A Föld ezen pozícióba kerüléséért saját tengelyének precessziója a felelős. Már 17 éve vagyunk benne ebben a nagyon lassú együttállási folyamatban. Az esemény pedig 2012-ben (december 21-én), a téli napforduló idején éri el a félidejét. Így aztán a 'félelmetes dátum', amiről mindenki beszél, nem más, mint egy 36 évig tartó esemény félideje. Miután túlhaladtunk a fenti időponton, még további 18 évig leszünk majd benne az átmeneti időszakban.
A fentiekben taglalt események jelentik a 'Nagy Váltást', amin most megyünk keresztül. Még Kryon 1989-es megjelenése is ennek az eseménynek a része. Ha tudnátok, hogy valójában mit mondanak a maja jóslatok, meglepődnétek. Szerencsém volt ellátogatni számos csillagvizsgálójukhoz, ahol kőbe vésett szimbólumok tanúskodnak arról, hogy a 2012-es év hozhatja el a Föld történelmében ismert legmagasabb szintű tudatosságot. Mostanra már azt is megértettük, hogy intuitív jóslataik egy 'időfraktál'-nak nevezett matematikai képleten alapulnak, melyet egynémely tudósunk szintén tanulmányoz (Gregg Braden). Ez igenis jó hír és a válasz az, hogy nem maradtunk le semmiről.

Kryon többször utal a Harmonikus Konvergenciára, amely érvénytelenítette a számos próféciában előrejelzett világvégét, az Armageddont. Miért van mégis az, hogy oly sok félelmetes és fájdalmas eseményt tapasztalunk meg, ahelyett, hogy az 'érvénytelenítés' áldását élvezhetnénk? A káosz sűrűjében hogyan tudunk ráhangolódni a szeretet frekvenciájára?

Egy gyermek az éretté válás folyamatát sírva, toporzékolva éli meg, azzal a tudattal, hogy direkt piszkálják őt. A frusztráció végigkíséri a gyermek életét a felnőtté válás során és van úgy, hogy azt érzi, a felnőttek mindig ellene vannak. Később aztán felismeri, hogy a sok fájdalom, az aggódás és dráma nem volt más, mint maga a 'felnőtté válás' folyamata.
Fontos, hogy a most zajló eseményeket a magasabb tudatossági szintre emelkedés velejáró fájdalmai nak tekintsük, és megértsük, hogy ezzel együtt járnak a megpróbáltatások is. Semelyik 'világ vége' prófécia nem fog beigazolódni. Láttátok mi történt májusban, amikor tömegesen hirdették, hogy jön a világ vége? Még az esemény pontos időpontját is megadták. Ez mostanra egyszerűen a mitológia tárgykörébe tartozik, az igazi munkát pedig azok az öreg lelkek végzik, akik kezdik felismerni a 'FényMUNKÁS' szó igazi jelentését. Ez valós munka és sokunk naponta ezen a kirakós játékon dolgozik.
Az átállás sok változást fog eredményezni, és ebben az időszakban sok felfordulást és drámát kell megélniük sokaknak azok közül, akik épp azért érkeztek, hogy a váltás létrejöttét segítsék. Egy öreg lélek számára azonban egész idő alatt elérhető a békesség érzése. Pontosan ezt tanítjuk. Ha tudatában vagy a váltásnak, akkor az már nem rejtély, nem dráma, nem probléma. Magabiztosan tudsz majd végighaladni az eseményeken annak tudatában, hogy a megfelelő időben vagy jelen és a megfelelő energiát képviseled a bolygón. A szellem ismer téged!

Szükséges-e megváltoztatnunk a jelenlegi, régi energiára épülő struktúráinkat, legyen az munka, ellátási rendszer (energia, mezőgazdaság) vagy a társadalom? Eszközöljünk változtatásokat javító célzattal vagy csak egyszerűen várjuk meg az átmenet időszakát, hogy azzal majd automatikusan megtörténnek a szükséges változtatások?

Mindez a tudatosság változásával kapcsolatos, és nem a három dimenziós átmenet kategóriájába tartozik. A bolygón élők kollektív tudatossága fogja elindítani a változásokat az energia, a mezőgazdaság és a pénzügyek területén egyaránt. Már folyamatban is van, észrevettétek?
A: Energia: A nemrégiben Japánban történt események arra fogják sarkallni a befektetői szférát, hogy inkább alternatív energiaforrások at támogassanak, mint például a geotermikus és az ár-apály rendszerre épülő energiák. Ez a pénzösszeg már meg is érkezett. A nukleáris energiára most úgy tekintenek, ahogy azt Kryon régen megjósolta: a világ legdrágább és legveszélyesebb gőzgépére.
B: Mezőgazdaság: A tisztességes élelmiszertermelés és genetikai kutatások a legfontosabb kihívások ezen a területen. Azon országok, ahol a mezőgazdasági termelés jelenti a fő profilt, kezdik megérteni felelősségüket a világban.
C: Pénz: A jelenlegi gazdasági világválság is a tisztesség megteremtéséről szól a banki rendszerben és a pénzpiacon egyaránt, most először válik láthatóvá a kapzsiság annak leplezetlen valóságában. A kormányok egy tisztességesebb rendszer kialakításán dolgoznak, és a lakosság, aki jelen pillanatban még csak elszenvedője a rendszernek, válik majd a rendszer élvezőjévé.
Így néz ki a váltás folyamata, ami mindenféle nagy felhajtás nélkül zajlik (ami azt jelenti, hogy magától végbemegy a folyamat, nem kell erőszakkal siettetni).

Lee Carroll
Az interjút fordította: Kovács László
Forrás: http://www.firstkryon.hu/lee-interview.html Szeretettel:

Széplaki Viktória, Viki
Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés...
Felnőtteknek (klikk ide)/
Gyerekeknek (klikk ide)/

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE (klikk ide)/