harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Árak

Bejelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

MIBEN TÁMOGATHATLAK

Stresszoldás, Speciális funkciózavarok oldása

Önbizalom, önérvényesítés

Képességfejlesztés kicsiknek

Önképzés, Személyiségfejlesztés

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKprogram, TÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

AKTUÁLIS cikkek

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

KOMPLEX SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS: One Brain - Egy Agy módszerről bővebben

*
'Egy nap elkezdjük megérteni, hogy a világon mindenki és minden a tudatszintünkre, a szándékainkra és az irántuk érzett érzéseinkre reagál. Megértjük az olyan szent életű emberek vonzerejét, mint amilyen Teréz anya, a dalai láma vagy Mahátma Gandhi. Láthatjuk, hogy nem a fizikai megjelenésükért szerették őket, hanem a belőlük áradó szeretet és béke ragyogásáért. Ha a figyelem középpontját a fizikai szintről áthelyezzük a tudatszintre, az gyors eredményekkel jár.'
Részlet David R. Hawkins: Elengedés c. könyvéből, mely REMEKÜL MUTATJA KÉPZÉSÜNK CÉLKITŰZÉSÉT!

'…érzéseink szabják meg és hozzák létre azt a fajta gondolkodásmódot, amely bármely törekvésünket sikerre viszi, avagy kudarcra ítéli. Az érzések képezik tehát a tehetségünk, a képességeink és a tetteink kivirágzásának, illetve beszűkülésének kulcsát. A külvilág dolgaiban általában jól informáltak és képzettek vagyunk, a belső világban, az érzelmek világában viszont olykor tájékozatlanok és gyakorlatlanok. Mivel érzéseink határozzák meg a gondolatokat, és a gondolatok szabják meg a végkimenetelt, fontos tisztázni az érzéseink és a képességeink felszabadulása közti kapcsolatot, ha a tetteinket sikerre kívánjuk vinni.' Dr. David R. Hawkins: Elengedés c. könyvének Érzések és képességek fejezetéből (249. old)
Ezért tartom fontosnak, hogy egy családban legalább 1 ember képben legyen az ÉRZÉSEK világával, működésével, hatásával és ismejen pár eszközt, melyek segítenek könnyebben kezelni őket.
1 napos képzéseinken 1-1 témához kapcsolódva kapunk ízelítőt a miértekből és hogyanokból. Bővebb infóért klikk ide!

KOMPLEX SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ Képzés (One Brain)

Itt mindenkinek lehetősége van arra, hogy a családi 'érzés patika' szinttől akár a profi stresszoldó, képességfejlesztő szintig is eljusson (Az ETI vizsgával megszerezhető ÚJ SZAKMA: Kineziológus).
A 2-4 napos, egymásra épülő modulok, kb. 2 havonta követik egymást és mindenki egyénileg döntheti el, hogy meddig halad velünk együtt ezen az úton saját céljait figyelembe véve. Részletfizetési lehetőség: modulonként!

Az említett 6 szint témái picit bővebben:
1. a stresszokok felderítésének és oldásának módszerei, alap eszközei - 2 nap
2. képességfejlesztő gyakorlatok, elvárások okozta stressz oldása... - 3 nap
2,5. Tüneteink jelentése - 1 nap (Viselkedési Barométer a TESTen - bővebben lásd a Mini tanfolyamoknál)
3. 'arcelemzés', hitrendszerünk és viselkedésmódunk összefüggései - ezáltal jobban megértjük magunkat és másokat is. - 3 nap
4. a Bach virágterápia alkalmazása az izomteszteléssel ötvözve, szimbólumok, csakrák kiegyensúlyozása, az érzelmek és a test összefüggései - 4 nap
5. Arc- és testalkati jegyek, melyek megmutatják az emberek viselkedési mintáit, érzéseit; a kommunikációs hatékonyság fejlesztése - 4 nap
6. a fájdalommal összefüggő viselkedési minták, HKO 5 elem rendszere, meridiánok és kapcsolódó izmok, generációkon áthúzódó problémák oldása. - 4 nap

A kineziológia One Brain ága egy tudományosan megalapozott, pedagógiai, pszichológiai és természetgyógyászati eszközöket használó,
képesség, készség- és személyiségfejlesztő módszer.


One Brain™ a Three in One Concepts™ által összeállított módszer, melynek neve a két agyfélteke kiegyensúlyozására és integrálására utal. Ez a módszer különösen hatékony az érzelmi stresszoldásban, és mondhatjuk, hogy minden szinten oldást ér el a kliensnél, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik.
A Three in One Concepts™ célja, hogy feltárja a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy a jelenben a rossz beidegződések helyett, a tudatos választás vezérelje cselekedeteinket. Célunk, hogy szabadon, tudatosan válasszunk; természetesnek véve, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlő képességeinket. Hogy mindezt elérjük, különböző stresszoldási technikákat alkalmazunk, amelyek segítségével megszabadulhatunk a múltbéli eseményekhez tapadó negatív érzelmi töltéstől, majd további, otthon is elvégzendő korrekciós gyakorlatokkal (pl. keresztprogramozás a két agyfélteke működésének integrálására) erősíti meg az érzelmi stresszoldást.


Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway:
'Célunk, hogy segítsünk téged abban, hogy lényegi életcélodat meghatározd, középpontba helyezd és oldd a megvalósulását akadályozó tényezőket.'

KOMPLEX Tanfolyamok részletes leírása

A One Brain™ egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak nyomasztó hatása alól, és testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is oldódni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén.

Az I-es és II-es tanfolyamot együtt érdemes elvégezni.

A tanfolyamok témái:
1. A SZAKMA ESZKÖZEI / Tools of the Trade™:
  A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.
  Izomfeszülés, üveges, fáradt tekintet, darabosság, merevség, esetleg arrogancia, mindenre rá-rámozdulás ezek többnyire stressztünetek. Főleg, ha a háttérben megoldatlan, vagy félig megoldott ügyeid vannak, ill. többször érzed úgy, hogy nem azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél és/vagy nem tudod kezelni a kritikus helyzeteket, vagy váratlan, kellemetlen események történnek veled
  Ilyenkor testünk, agyunk túlélő üzemmódra kapcsol. Lehet, hogy érezzük, tudjuk, hogy mi lenne a legjobb egy-egy éles helyzetben, de mégse tudjuk megtenni, rosszabb esetben, már azt se tudjuk, hogy mire van igazán szükség, csak az a tuti, hogy miből van elegünk. Az I. és II. tanfolyamon megismerkedünk azokkal az eszközökkel, melyek segítenek
  - tisztábban látni,
  - pontosan meghatározni a valódi stresszokokat,
  - oldani mindezt, ezáltal felszabadítanak, hogy megtalálhassuk a saját megoldásainkat

  A 2 nap végcélja: az ÖNBIZALOM NÖVELÉSE, a MAGABIZTOSSÁG oldása.
2. ALAP 'EGY AGY'/ Basic One Brain™ :
  Tudod, hogy mit kéne, de mégse tudod megtenni?
  Nem csak a diszlexia = képességzavar. Ide tartozik bármi, amiről tudjuk - akár utólag, akár előre, vagy közben -, hogy mit, ill. hogy kéne csinálni, de mégse tudjuk megtenni. Céljaink között agyunk jobb teljesítőképessége, összehangoltsága mellett, talán még fontosabb az érzelmek és következményeik hatékonyabb kezelése, és persze a különféle képességzavarok (alvászavarok, diszlexiák, figyelemzavarok, mozgáskoordináció…) oldása is.
  Az okokról ide klikkelve egy cikk található.
  Többek között az ilyen esetek kezelését tanuljuk meg ezen a képzésen. Ha szeretnél minél teljesebb eszköztárat kapni a mindennapjaid megkönnyítéséhez, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt a One Brain tanfolyamot.

  Továbbfejleszti az izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a 2 agyféltekét - innen a rendszer neve: 'One Brain' (Egy Agy).
  Minden nap 1-1 oldást adunk-kapunk, melyek közül talán az elvárások okozta stressz oldása a legfontosabb.
  Az ismertetett technikák a tanulás megkönnyítése mellett hasznosak lehetnek
   - figyelmünk fejlesztésére;
   - gyermekeink számára akár az iskolában, akár otthon;
   - egy-egy technika akár ovisok számára is hasznos lehet - különféle fejlesztő foglalkozások kiegészítéseként;
   - koordinációs képességünk fejlesztésére;
   - jobb és bal agyféltekénk integrálására;
   - előadások tartásánál...
3. TESTKÓD/ Under the Code™:
  A módszer egyik kulcsával ismerkedünk meg:
  az 'ARCELEMZÉSsel', ill. ennél is többel: testi jellegzetességeink, illetve a bennük kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli kihívásokkal és ajándékokkal. Megtanuljuk a kihívások kezelését, ill. felismerhetjük egy-egy arc- ill. testszerkezetünk erősségét, hogy mostantól jobban ki tudjuk használni adottságainkat.
  Ez után a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára is. Számos oldást végzünk önmagunk és mások elfogadására, ill. egy speciális kommunikációs technikát tanulunk konfliktushelyzetek kezelésére.
4. HALADÓ 'EGY AGY' / Advanced One Brain™ :
  Fő témája: Hogyan lehetek az, aki szeretnék, úgy, ahogy szeretném?
  Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energiagátakat felismerhetjük és megszüntethetjük.
  Bővítjük a korrekciós eszköztárunkat, többek között megtanuljuk a Bach virágterápia alkalmazását az izomteszteléssel ötvözve, foglalkozunk a szimbólumokkal, a csakrák kiegyensúlyozásával... sok mindent megismerünk az érzelmek és a test összefüggéseiről.
5. Szavaknál is hangosabban / Louder then Words™ :
  A 'Testkód'-ban tanultak elmélyítése és bővítése a célja ennek a programnak. Az arc- és testalkati jegyek 'szavaknál is hangosabban' megmutatják ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink viselkedési mintáit, érzéseit. Az ezekkel kapcsolatos Tagadásainkat is oldjuk.
  Részletesen tanulunk még a munkánkban használt 5 testről, mint tudatosságunk kivetüléseiről, és fejlesztjük kommunikációs hatékonyságunkat: hogyan közöljük másokkal, ha gondunk van velük? (ÉAH)
6. Szerkezeti idegtan/ Structural Neurology™ :
  Ebben a programban a szervezet ideg- és energiarendszere, a fájdalommal összefüggő viselkedési minták, fájdalomcsillapítás, valamint a HKO 5 elem rendszerével való ismerkedés, a meridiánok és hozzájuk kapcsolódó izmok és korrekciós lehetőségük áll előtérben, ill. foglalkozunk a generációkon áthúzódó problémák oldásával.
7. Viszonyok veszélyben / Relationship in Jeopardy™:
  Új technikák már nem, de új felismerések még várnak ránk ezen a tanfolyamon. Minden eddigi technika használatával a másokhoz és magunkhoz főződő kapcsolatainkat tönkretevő érzelmi blokkokat oldjuk. Célunk az általunk vágyott világ megteremtése.
8. Testáramkörök, fájdalom és 'megértés' / Body Circuits, Pain and Understanding™:
  Több mint 50 izomra, és azok tesztelésére épül e tanfolyam anyaga, melyek segítségével a fájdalom csillapítható. A 'tudás' azon gátjainkra világít rá, melyek vakká tettek eddig bennünket az igazságra.
9. Gyermekkor, szexualitás és öregedés / Childhood, Sexulity and 'Aging'™:
  A program azonosítja és oldja az önpusztító viselkedési mintákat, az anyaméhben eltöltött időtől máig. Az oldások révén már nem adjuk tovább e viselkedésformákat az utánunk jövő generációknak.
10. Serdülőkor érettség és szeretet / Adolescence, Maturity and 'Love'™:
  A módszer legegyenesebb szembehelyezkedése ez az eltagadott hitrendszerekkel. A célja Kihúzni a szögeket önmagunkból, melyekkel saját magunk ácsolta keresztjeinkre szegeztük magunkat, mikor megtagadtuk személyes egységünket.
11. Haladó Szerkezet / Funkció- felismerések
12. Konzultáns Praktikum Tréning
13. Consultant Facilitator Training™:
  A Consultant Facilitator Training egy intenzív, gyakorlati képzés (training) mely a kliensekkel való munkára irányul. A program elvégzése feljogosítja a résztvevőket arra, hogy a nyilvánosság előtt a One Brain Módszert bemutató előadásokat tartsanak.
  A tanfolyamon való részvétel feltétele az első 10 One Brain tanfolyam elvégzése
14. Instructor Training
  Rendhagyó ez a program: épp annyi időt fordítunk a későbbi oktatással kapcsolatos problémák oldására, mint a tanítandó anyagra. Cél a ráhangolódás az eredményességre, mind a tanfolyamokban, mind a személyes oldásokban.
  A tanfolyamon való részvétel feltétele a Consultant Facilitator Training elvégzése.

A felsorolt tanfolyamok tananyaga egymásra épül, csak egymás után, sorrendben végezhetők el. A felsoroltakon kívül sok más témát részletesen feldolgozó tanfolyamot is szervezünk.

Általános információk
A létszám korlátozott, ezért kérlek, hogy részvételi szándékodat minél hamarabb jelezd az info@harmonizalas.hu címen!
Kérlek, hogy a jelentkezéssel párhuzamosan a meghirdetett One Brain tanfolyamra 10.000.-Ft foglalót átutalással (VIZSO MM Bt., K&H Bank 10401804-50526848-77771009) eljuttatni szíveskedj! Ezen foglaló fedezi a terembérlet és jegyzetek árát, ezért amennyiben nem veszel részt a tanfolyamon, a pénzt nem áll módomban visszaadni. Köszönöm! Szeretettel várlak!

Minimum 4 fős csoport jelentkezése esetén egyéni időpont egyeztetésére is lehetőség van!

A modulok képzési díja (ami központilag meghatározott, és a regisztrációs díjat is tartalmazza):
15.000.- Ft / nap + a tankönyvek és kiegészítők költsége szintenként 4.000.- Ft.
(Ezekkel lehet a későbbiekben az oldásokat levezetni, továbbá tartalmazza a munkánkhoz szükséges kiegészítőket.)
Emellett a One Brain 1-es tanfolyam végén átadásra kerül az ún. Útlevél, melybe minden 3in1 Concept (One Brain és egyéb) program bejegyzésre kerül. A későbbiek során ezzel lehet igazolni a programokon való részvételt - pl. a 3in1 Concepttel Szerződött segítővé (Konzultáns Facilitátor), vagy oktatóvá… váláshoz.

A tanfolyamok természetesen több oldást is tartalmaznak, amelyek elősegítik a mindennapi stresszek feloldását ill. a tananyag mélyebb tudatosítását, s ezáltal a hatékony Megértést.

AKCIÓ CSOPORTOKNAK :

  - 2 fő esetén 10%,
  - 4 fő esetén 15%,
  - 8 fő esetén 20% kedvezményt biztosítok a képzési díjból a csoport minden tagjának.

Több %-os kedvezményfajta nem vonható össze!
Részletfizetési lehetőség kérhető.
A változtatás jogát fenntartjuk.