harmonizálás

BEMUTATKOZÁS

Hírek, aktualitások

Néhány szó rólam

Cikkek

Árak

Bejelentkezés

Adatvédelmi tájékoztató

MIBEN TÁMOGATHATLAK

Stresszoldás, Speciális funkciózavarok oldása

Önbizalom, önérvényesítés

Képességfejlesztés kicsiknek

Önképzés, Személyiségfejlesztés

Talpmasszázs - reflexológiás

TANFOLYAMOK, ELŐADÁSOK

1 napos képzéssorozat

KOMPLEX, ONE BRAIN SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Reiki - energetikai kezelés

GYEREKprogram, TÁBOR

2 napos ELVONULÁS

ÚTRAVALÓ

AKTUÁLIS cikkek

Méregtelenítés

Teák, gyógyitókák, EZÜSTKOLLOID, Receptek

MAGENTA - talán a Felemelkedés egyik kulcsa (ÚJ)

Átok vagy áldás?

A Gyengéd Erő Megtapasztalása

'Gyengéd' önérvényesítés

Sorsunkat emelő Kapcsolatok

Építő gondolatok

Út a teljesség felé

Légy boldog! De hogy csináljam?

Kreativitás = Szabadság!

Földünkért!

Lélekemelő interjú 2012-ről (Kryon)

AJÁNLÓ

Látogass el Facebook oldalamra!

Programok

Partnerek

Könyvek, Filmek, Zene

Bemutatkozás


Széplaki Viktóriának (Vikinek) hívnak. 1974. október 17-én láttam meg a napvilágot fővárosunk peremkerületében, Máriaremetén.

Már tini korom óta érdekel minden, ami természetes! Elég hamar elkezdtem kutatni a belső és külső harmónia titkát. Elérésére különböző technikákat kezdtem használni (pozitív gondolkodás és önértékelés kialakítása, rendszeres mozgás, egészséges táplálkozás, önfejlesztés, természettel való kapcsolat).

A hivatalos alternatív, holisztikus szemléletű tanulmányokat - bármilyen furcsa is - a Bánki Donát Műszaki Főiskolán alapoztam meg. Rendszerszervezőként nagyon fontos volt az összefüggésekre, ill. a részek mellett az EGÉSZre is koncentráló szemlélet kialakítása - bár itt még műszaki megoldásokra vonatkoztatva. A kezdetektől meglévő érdeklődés azonban segített az élet többi területére is kiterjeszteni ezt a képességet.
1997-ben végzetem el az Agykontroll tanfolyamot.
1998-ban szereztem meg az Aerobic-fitness oktatói képesítést.
2001-2007 között valóra váltott álmom, a Vidám Nap Wellness Stúdió segítségével a gyakorlatban fejleszthettem addig megszerzett ismereteimet, ill. bővíthettem őket.
2004 elején találkoztam a Reikivel Dr. Varjú Mártánál. Annyira megragadott ez az egyszerű, mindenki által elsajátítható módszer, hogy szerettem volna minél több emberrel megismertetni. 2004-et már a Reiki Assotiation International tanáraként búcsúztattam. 2005-től pedig rendszeresen vezetek Reiki tanfolyamot mindhárom szinten. Az elmúlt évek alatt pedig egyre több tapasztalat gyűlik, mely megerősíti: a Reiki több, mint energetikai gyógyászat! A tudatossági szintünk (rezgés-, vagy energiaszintünk) emelésének komoly eszköze! Használatával nem csak saját magunkon segítünk, hanem közvetve az egész Föld tudati energiaszintjét emeljük.
2007-2008-ban a Metafizikai Akadémia speciális segítő szakán tanulhattam. (Itt sok gyakorlati segítséget kaptam az elmúlt 15-20 év információinak, tapasztalatainak rendszerezésében, helyretételében, szintetizálásában).
2007-től foglalkozom talpmasszázzsal - amit a Reflexológia magyarországi nagyasszonyától, Bánszky Judittól tanulhattam. 2008 elején, kítűnő eredménnyel szakvizsgáztam Reflexológusként.
2007-2008-tól lépett be a Kineziológia és az Aura-Soma az életembe. Azóta is folyamatosan képzem magam mindkét területen. 2009-től a Bach-virágterápiás, Maui, Perelandra Rózsa és Perelandra Kerti esszenciákkal támogatom az oldásokat.
2012-től a 3in1 Concept szerződött Konzulense, 2013-tól pedig Basic Instruktora vagyok.
2013ban a legújabb agykutatási eredményeket is felhasználó Agyformatálás és LEAP módszerével ismerkedtem meg, mely ötvözi a tudományt és a keleti alternatív kiegyensúlyozó lehetőségeket (akupunktúrás pontok és ujjtartások, avagy mudrák használata a neurológiai blokkok oldására). Leginkább a speciális fiziológiai funkciózavarok és tanulási ill. egyéb képességzavarok esetén ajánlott, de minden téren támogat minket.
Annyira magával ragadott ez az új szemlélet és lehetőség, hogy ettől kezdve az összes magyarországi neuroenergetikai kineziológiaai és alkalmazott fiziológiaai továbbképzésen részt veszek.

2014-től a 3in1 Concept szerződött Haladó tanára vagyok (igy a kineziológia One Brain módszerével akár egyéni, akár csoportos formában is támogathatom a hozzám fordulókat. A One Brain módszer első 6 szintjét oktathatom és emellett Mini tanfolyamokat is tarthatok.)

2016-ban tettem sikeres vizsgát az első magyar LEAP csapat tagjaként.
2016-tól a Neuroemocionális Pályák (NEP vagy NEPS) kurzusain is részt veszek, mely a túlélési és egyéb érzelmek neurológiai pályáin keresztül segít oldani a stresszt, és teszi könnyebbé kicsik és nagyok életét.

A mozgás mindvégig az életem fontos része volt (ill. most is az). A nyugati irányzatokat, keletiekkel bővítettem: 2006-ban ismerkedtem meg a Chi-kunggal, 2007 őszétől pedig a Magyarországi Taoista Tai-chi Társaságnál tai-chizom, ill. ezután kezdtem meg 'hivatalosan is' az Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta ismeretek mélyítését. Ezen tanulmányok során volt szerencsém megismerkedni Dr. Eöry Ajándokkal, aki őszintén megszerettette velem a hagyományos kinai orvoslás rejtelmeit, ill. aki mellett gyakornok-asszisztensként is dolgozhattam egy ideig. Ezt a tapasztalatot a One Brain kiegyensúlyozó gyakorlatai során is kamatoztatni tudom.

Szakterületeim összefoglalva

  Az alternatív, holisztikus módszerek talán leghatékonyabb és -eredményesebb módszereivel dolgozom.
  Ezt a LEAP és One Brain (kineziológia) esetén a legújabb neurológiai és agykutatási eredmények is igazolják.
  Eszközeim - melyek mindegyike gyengéd és biztonságos módon segíti a hozzám fordulókat a legfőbb jót elérni:
  KINEZIOLÓGIA - LEAP, NEP, ONE BRAIN: tudat- és képességfejlesztés, agyintegráció, stresszoldás, speciális funkciózavarok oldása...
  SZÍNFILOZÓFIA - AURA-SOMA (szóma): önismeret, önfejlesztés, jól-léthez segítés, fókuszváltás...
  REFLEXOLÓGIÁS TALPMASSZÁZS: egy ősi módszer testünk harmonizálására, méregtelenítésére, immunrendszerünk megerősítésére, öngyógyító folyamataink felélesztésére...
  TANFOLYAMOK: One Brain (komplex személyiség- és képességfejlesztés a kineziológia segítségével), Reiki (energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok beindítása, tudatosság emelése...)

Mottóm Edgar Cayce nyomán

  Hadd legyek ma mindenki számára az áldás eszköze, hadd nyilvánuljon meg az EGYSÉG a saját életemben, és mindazokéban is, akikkel nap, mint nap találkozom.

ÉRTÉKELÉSEK, VÉLEMÉNYEK

Virág Andrea
2014-07-01 08:3:57
Mindenkinek szívből tudom ajánlani. Felkészült, jó szakember, és nyugodtsága, odafigyelése is erősíti munkáját! Könnyű és eredményes vele dolgozni! <3 :)

Anna Sziddhána Csetverikov
2014-06-30 16:42:18
Viki csodálatos ember, hihetetlen mély tudatossággal és együttérzéssel megáldva. Öröm vele dolgozni és öröm általa formálódni! :) <3

Gyapay Marianna
2014-06-30 14:19:15
Türelemmel és teljes odafigyeléssel, nagyon alaposan dolgozik. Érzi az ember, hogy a teljes személyiségével jelen van oldás közben, vidám és nyugodt hangulatban. Legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!

Nagy Gyöngyi
2014-06-29 22:05:03
Rendkívüli figyelemmel és érzékkel dolgozik. Kiegyensúlyozott, pozitív személyisége már önmagában is gyógyító hatású. Mindenkinek szívből ajánlom!